poezia Nimic, nici chiar speranta... de Alexandru Macedonski versurile poeziei Nimic, nici chiar speranta... scrisa de poetul Alexandru Macedonski

roversuri.ro > Litera A > Alexandru Macedonski > Poezia Nimic, nici chiar speranta... de Alexandru Macedonski

Poezia Nimic, nici chiar speranta...




Nimic, nici chiar speranta in suflet nu mai canta Cand mut e viitorul si aripa ti-e franta... Departe lasi in urma al visurilor rai... Si lacrima, chiar dansa, cand pica pe hartie, E rece ca inghetul din inima pustie De florile din mai! Nimic, nici chiar speranta in ochi nu licareste Cand ziua dupa ziua bolnava se taraste... Si poate ca sa fie de aur cerul plin, Si poate s-aiba stele albastra adancime, Verdeata noua, campul, padurea, -ntunecime Si raul alb, - suspin! Nimic, nici chiar speranta in groapa dupa tine Atunci nu mai voieste sa vie, - si nu vine!... Si poate ca sa fie orice dupa mormant Dreptate omeneasca facuta unui nume, O viata viitoare, si-n tainica ei lume Noi aripi, - nou avant!



Cine a scris cartea versurile Nimic, nici chiar speranta... versurile poeziei versuri Alexandru Macedonski de dragoste de dragoste. Versuri de dragoste poeti romani versuri cartea romana poet versurile poeziei descarca.


Alte poezii de Alexandru Macedonski
Cele mai cerute poezii
  1. aripioare de argint de emilia caldararu
  2. tabla inmultirii cu sapte de Vasile Romanciuc
  3. de
  4. soarele si copiii de elena dragos
  5. locuinta din dumbrava de
  6. la sanius de ion agarbiceanu
  7. mostenirea de otilia cazimir
  8. in ajun de anul nou de ion agarbiceanu
  9. eva de ion pillat
  10. de Vasile Romanciuc
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #